Område/golf

Video over Ciudad Quesada

Huset ligger i Ciuda Quesada, få km. fra Torrevieja som ligger ca. 40 Km. sydvest for Alicante med international lufthavn og daglig direkte flyforbindelser fra/til Danmark
Torrevieja er beliggende ved kysten. Området er populært blandt så vel skandinaviske turister som øvrige europæer. Mange af disse vælger at bosætte sig her dele af året pga. Europas bedste klima og med 320 solskindage om året . Her finder man også Europas største havafsaltningsstationer og to store saltsøer, som bidrager til den jodholdige luft. Mange folk med luftvejsproblemer, reumatisme eller gigt vælger ofte Torrevieja som et alternativ for vintermånederne specielt p g a den jodholtige luft som har en kurerende effekt. WHO har udnævnt dette område til at være et af de 3 sundeste steder i verden at leve, pga. den jodholdige luft. Ligeledes findes der ikke forurenende industri i område.

Der findes omkring 30 golfbaner i Torrevieja området. De nærmeste indenfor blot et lille kvarters kørsel fra huset. Mange af banerne er på højt mesterskabsniveau og designet af kendte spillere. Det er såvel 5-18 hullers og 1-9 hullers baner.


Her er nogle links til forskellige golfbaner

video over Torrevieja